• 3 Hlas(ů) - 3.67 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hlásenie chýb
Sony Android TV KD-55XG8596
Kodi Matrix
Verzia doplnku - posledná

Ahoj, poslednú dobu mi SC dosť často hlási chybu v pravom hornom rohu. Obzvlášť, keď sa preklikavam medzi zložkami v sekciách, či už filmy, alebo seriály, tak to jednoducho spadne. Pred poslednými dvoma update SC som sa stým nikdy nestretol.
Pripájam link na log, snáď som to spravil dobre, nakoľko som to robil prvý krát.
  Odpovědět
@"Aduko" nejako nerozumiem, ze co sa ti deje. Zalogoval si to "spradnutie" v tom logu? lebo ja som tam ziadny problem nevidel.
Viac info o Instalacii/Aktualizacii najdes na tomto linku.
  Odpovědět
Pripájam video link na ytb, aby si lepšie pochopil.
Log som urobil nasledovne: zapol som ukladanie debug log - v ľavom rohu sa mi začali ukazovať info o framerate a pod, vypol som/zapol kodi, pokúšal som sa znovu vygenerovať chybu - keď sa tak stalo, tak som šiel vypnúť debug log, následne som zapol doplnok Kodi Logfile Uploader, ktorý mi vygeneroval link, ktorý som ti prikladal.

Odkaz na ukážku chyby:
https://youtu.be/oz1U0fFPt-g
  Odpovědět
ziadny error som tam vtedy nevidel, tvoj log som uz zmazal ... ale skus odinstalovat a znova nainstalovat kodi, ci to pomoze.
Viac info o Instalacii/Aktualizacii najdes na tomto linku.
  Odpovědět
Ahoj,

hlásim úplne rovnakú chybu ako Aduko.Tiež mám Sony TV. Kodi som úplne odinštaloval a znova nainštaloval, nepomohlo. Chyba sa prejaví tak 4x zasebou a potom sa mi podarí niečo spustiť a takto dokolečka.Chvílu nič, prepnem na iný seriál a zase sa musim preklikať cez túto chybu. Log priložím
  Odpovědět
@"Pedris" este ten log poprosim....
Viac info o Instalacii/Aktualizacii najdes na tomto linku.
  Odpovědět
ahoj, testoval som s novou verziou Trakt.TV - watchlist funguje, serialy sa zobrazuju v listoch. Diky.
Narazil som ale na iny problem - do listov sa mi dostavaju filmy ktore vobec nemam v Trakt-e pod mojim kontom: napr mam list serialov a mam tam film Sladke starosti a este par filmov ktore som tiez v Trakte nemal.

Podla logu to vyzera ze z Traktu sa nacital zoznam spravne (15 serialov) - v SC sa zobrazili spravne 1-10 , miesto 11-15 bolo 5 filmov a tie boli na zaciatku zoznamu a Money Heist (2) sa zobrazil 2x vedla seba - takze list v SC ma 16 poloziek

log v prilohe.
  Odpovědět
@"luczan" je to opravene. Filmy tam uz niesu, ale namiesto 15 poloziek, ktore mas v zozname ti teraz chodi 17 Big Grin je to preto, lebo Money Heist mame v dvoch verziach (netflix a klasika) a podobne je na tom aj Vis a vis, kde su dva "zostrihy". Nemas tam uz ale nic uplne mimo.
Viac info o Instalacii/Aktualizacii najdes na tomto linku.
  Odpovědět
Ahoj, tak Log je tu, snáď som to správne urobil. Chyba sa mi ako naschvál včera nepodarila spustiť, dnes už opäť vyskočila po prvom dopozeranom diely.

http://paste.kodi.tv/alewinivat
  Odpovědět
Thumbs Up 
(13.05.2021, 13:20)BBaron Napsal(a): @"luczan" je to opravene. Filmy tam uz niesu, ale namiesto 15 poloziek, ktore mas v zozname ti teraz chodi 17 Big Grin je to preto, lebo Money Heist mame v dvoch verziach (netflix a klasika) a podobne je na tom aj Vis a vis, kde su dva "zostrihy". Nemas tam uz ale nic uplne mimo.

diky, uz je to tiptop.
  Odpovědět
Ahojte, dnes som spravil novu cistu instalaciu a vsimol som si ze sa mi nezobrazuje UUID, neviem ci je to chyba alebo to tak uz ma byt.
v settings.xml vidim len <setting id="system.uuid" default="true" />
a rovnako aj v plugine je toto prazdne.

Som sam alebo to tak ma este niekto iny ? - myslim na novej instalacii kodi+SC
  Odpovědět
Tak som spravil úplne novú inštaláciu na druhú TV Sony a opäť rovnaká chyba + na oboch mi automatickú nasledujúcu časť nedá nasledujúcu ale nejakú inú.V TBBTje to tuším vždy 8x01, nemá to niekto tiež tak ?
  Odpovědět
schválne som skúsil nahodiť Matrix 19.1 na Sony TV a musím potvrdiť čo píše @"Aduko" aj @"Pedris"
a teda je to fakt nepoužitelné . často vyhadzuje tú chybovú hlášku, nedá sa dostať do niektorých podsekcií
seriály som skúšal tri, ani na jednom nespustilo nasledujúcu epizódu, ale to skáče "randomly", niekedy ma hodilo aj na inú sériu Confused
no nič, back to Leila 18.9 Smile
ODROID-N2 4G CoreELEC 9.2.8, Bravia KD-65XF9005 Kodinerds, FireTV Stick 4K Max Nexus, X96 max+ Slimbox ATV Matrix
  Odpovědět
@"Aduko" aj @"Pedris" aj @"mental.disease" a mate z toho kodi.log, aby som to mohol opravit? ked sa budete len stazovat, tak to neviem opravit. U mna to slape spravne.
Viac info o Instalacii/Aktualizacii najdes na tomto linku.
  Odpovědět
Zdravím,
dneska som si stiahol SC a pri pokuse o prehratie filmu mi zahlásilo chybu: "Error: Problem retrieving file link" a neskôr sa mi nedalo vôbec prihlásiť na účet.

https://paste.kodi.tv/iqikujedib.kodi
  Odpovědět
Kodi 19.1 Windows 10, AndroidTV 10, Plugin sc 2.1.7

Stále mám problém so synchronizáciou na trakt, ktorá mi nefunguje, respektíve funguje len pri niektorých seriáloch a filmoch. Npr. film Shrek 1 ani seriál Jupiter Legacy niekoľkokrát prehrate, synchronizácia na trakt sa nezapísala. Prikladám log kedy som pozeral seriál Jupite legacy a nemám to synchronizované. Reautorizoval som trakt, skúsil som aj iný trakt ucet, ale chova sa to rovnako. V konkurenčnom plugine to funguje, tiež aj v plugine sc 1.3.xx
Ak budes mať čas pozrisa na to, dik za pomoc.


Přiložené soubory
.zip   kodi.zip (Velikost: 74.31 KB / Stažení: 2)
  Odpovědět
ahojte.
Serial: Innocent 
https://www.csfd.cz/film/834883-nevina/prehled/

seriál neprehrá, hlási chybu.

https://paste.kodi.tv/tifusoripu

TV phlilips, android, Kodi 19.1
  Odpovědět
@"BoricoKratas" pomylil si si plugin ... tu sa riesi SC a ty mas (kopiu SCC) ....

@"skunk223" hovoris o filme Shrek, ale zalogovany mas serial Jupiters Legacy. Zaloguj mi pls pozretie toho Shreka. Serial Jupiters Legacy sa ti pekne oznacil....btw: skusal som prehrat u seba Shreka prvu cast a pekne to zafungovalo ...

@"poma" skus teraz ... snad uz to bude OK.
Viac info o Instalacii/Aktualizacii najdes na tomto linku.
  Odpovědět
Predtým som mesiac používal SCC a chcel som prejsť na SC. Vytvoril som si účet na kra.sk, nainštaloval plugin SC podľa návodu, ale hneď pri prvom pokuse prehrať film mi zahlásilo chybu, ktorú som uviedol v predchádzajúcom príspevku.
  Odpovědět
@"BoricoKratas" ano v logu vidim, ze sa spustilo SC ale SCC vyhlasilo chybu ... dalej log nepokracuje, takze neviem ti nijako pomoct ... skus zalogovat chybu a znova poslat kodi.log ... snad sa chyba v SC zaloguje a nie len chyba v SCC.
Viac info o Instalacii/Aktualizacii najdes na tomto linku.
  Odpovědět


Přejít na fórum:


Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 3 host(ů)