• 1 Hlas(ů) - 5 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kra.sk
#21
Záleží na čase a vytížení. Bbaron už psal, že kra aktuálně nestíhá, že se nepočítalo s tak rychlým přechodem z ws. Takže nezbývá než počkat a věřit, že se pracuje na rychlém zlepšení..
  Odpovědět
#22
ano a slnko vychadza na zapade a zachadza na vychode. Nehaj si tie svoje mudrosti pre babky v starobinci. Novy plugin WS je len Beta a ani zdaleka nedosahuje funkcionaliti povodneho SC
  Odpovědět
#23
Zdá sa že sa všetko ustálilo a začalo KRA behať v pohode. Sami priznali že im nestíhali servre po "veľkom záujme o ich úložisko", ale už by to malo byť OK. Možno tie akcie by mali mať častejšie, no po posilnení serverov  Tongue
  Odpovědět
#24
No mne včera o deviatej teda ani moc nešlo...20GB súbor, 180MB buffer , na optike 600/60 ...tak 45 minut ok,potom každé 4 minúty čúracia pauza...po tretej som to vypol. Takže zatiaľ pre mňa žiadna zmena, ešte maju dva mesiace na nápravu.
  Odpovědět
#25
 @ zettor003
a potom, čo ?
  Odpovědět
#26
Uz nezaplatim,na WS mam ešte 400 dní. načo platiť niečo čo nefunguje tak ako má.

Momentálne je kra.sk pre mňa ako šmejdi.za peniaze buď nedostaneš nič,alebo šmejďacky tovar, lacné hrnce,hodinky za cenu značkových.tu je to služba, akurát táto aspoň keď svieti slnko tak ide trochu ako má.

Takže za cca 75 dní sa rozhodnem či predĺžim vip alebo ostanem len na WS.
  Odpovědět
#27
@zettor003
Už nezaplatím na WS, mám tam ešte cez 300 dní, načo platiť niečo kde mi SC od BBarona nefunguje a ten náhradný SC2 zatiaľ stojí za prd makový Smile Komfort SC napriek terajším ťažkostiam s rýchlosťou ďaleko prevyšuje neustále preinštalovávanie kadejakých context webshare, SC módov, webshareplay , SC  2. Tráviť dní a noci týmito nedokonalými náhradami, len kvôli tomu, že istý ľudia chcú vojnu, je blbosť.
Raz sa väčšina z vás aj tak spolu s nami stretnete na KRA, kde budete používať skvelý BBaronov SC. Smile
  Odpovědět
#28
No teraz tie alternatívne produkty nemá cenu riešiť,to máš pravdu.Ale čo bude za dva tri mesiace nikdo nevie. Možno kra.sk pojde ako omega a možno sa za ten cas naozaj objaví obstojna alternatíva. Každý má právo si vybrať,nie?
Ja osobne z SC pouzivam len novinky dabovane, posledné pridané a A-Z , fičuriny ako trakt,kniznica a podobné blbosti nepotrebujem. A kto má podobné nároky sa moze prikloniť k alternatíve ktorá podobné blbosticky nemá.
Množstvo filmov a seriálov je už iná kapitola,ale novinky pribúdať budú hneď a ďalší starší obsah podľa odhodlania zainteresovaných ľudí a nadšencov.
Ale uz som toho tu napísal až moc tak hodne zdaru každému. 😉
  Odpovědět
#29
@zettor003
Používanie Trakt-u je jedna super vec v SC, mal by si to skúsiť, kým to nazveš fičurinou či blbinou. Smile
  Odpovědět
#30
Co ten trakt robi ?
  Odpovědět
#31
@Pytkin
-Je to dobré napr vtedy, keď máš viacej zariadení. Keď si v jednom pozrieš niečo, tak sa ti to zosynchronizuje aj do ostatných kodi. 
-Keď sa ti pokazí zariadenie na ktorom pozeráš alebo potrebuješ preinštalovať kodi, po prihlásení máš späť celú históriu.
-Vieš si vytvárať zoznamy napr na pozretie, obľúbené veci, rozpozerané atd..
-Vytvára sa ti štatistika na trakt.tv stránke, čo si kedy videl a vieš si s inými ľuďmi zdieľať info alebo keď ti niekto vonku na pive povie film/seriál, tak si ho cez telefón dáš do zoznamu na pozretie a doma to tam v SC hneď máš a netreba to hľadať.
  Odpovědět
#32
rimko : jasne .. super .. dakujem za vysvetlenie ..
  Odpovědět
#33
Toto všetko mi robi NAS.zdielam medzi zariadeniami zložku obľúbené,rozpozerane aj videné.co v pc pridam do obľúbených tak vidí tablet aj tv,co rozpozeram na tv,tak v pc mozem pokračovať.inde ako doma Kodi nepoužívam.
Takze trakt nepotrebujem, mám ho doma 😉
  Odpovědět
#34
@"zettor003" Ne, nemáš ho doma. Trakt nabízí mnohem víc, než nějaké oblíbené sdílené v NASu. Já jsem ho taky považoval za zbytečnost - do té doby, než jsem ho vyzkoušel.
Ale každý ať si používá, co mu vyhovuje.
SONY KDL-48W705C + X96MAX 4/64 - ANDROID 9, KODI 18:6
SONY KD-55XG8096 - ANDROID 8, KODI 18.6
  Odpovědět
#35
ja trakt.tv pouzivam kvoli synchronizacii zaradeni kde mam kodi, aby som videl co som uz pozeral a co nie. Hlavne som to ocenil pri serialoch. Je to vyborny doplnok
  Odpovědět
#36
Môže byť,je to určite užitočné a dobré. Len som chcel povedať že sú ľudia ktorí to nevyužijú a tým nebude problém prejsť na iný doplnok. Proste tým si ich nekupis.
  Odpovědět
#37
@ zettor003
ja byť tebou , tak sa vyseriem na krásku už teraz , veď ťa nikto nenúti. na čo to riešiť za 75 dní. Zbytočne okolo toho pindáš, tu sa majú riešit aktuálne problémy sc a nie tvoje pocity . soráč .
napíš svoj problém, samo sebou , že s logom ,a možno ti tu komunita pomôže, ostatné si nehaj pre seba .
  Odpovědět


Přejít na fórum:


Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)