Metalica : Jo ja nemam 4K telku a 4K obsah ma nezaujima .. Dokonca kym som este pouzivam WEBSHARE a sekalo mi to , tak som si radsej pustil 720p, nejaky film do 2G aby som to videl bez sekania .. A tak isto chapem , ze niekto chce pozerat 4K .. Tak vydrzime a nebudeme to tu zasierat stale tym istym narekom , ze to seka .. Tot vedla dakto pisal, ze dnes to uz neseka .. Je to tak ?
Adam : Ja uz som na tuto temu napisal vsetko ..
(16.05.2020, 23:24)Adam001 Napsal(a): Pytkin:
Ano, platí fakt, že rychlost je slabá, co tu stále potvrdzuju uživatelia. Ale hlavne, že tebe to stačí :-) Tak si chod na WS, ked mas problem a neprud tu stale dokola to iste. Na to tu nikto nie je zvedavy. kra sa brutalne od posledneho vikendu zlepsilo a to je fakt. Nesnaz sa tvrdit opak, lebo je to loz.
pokud můžu novinku na zlepšení, líbilo by se mi při výběru souborů informace o tom jaký to má datový tok v Mbit/s
huby : to by si musel analyzovat cely film .. to je dost narocna vec .. Alebo ches len vedit priemer ? Velkost / cas ?
(19.05.2020, 12:23)Pytkin Napsal(a): huby : to by si musel analyzovat cely film .. to je dost narocna vec .. Alebo ches len vedit priemer ? Velkost / cas ?
líbilo by se mi kdyby to šlo vidět tak jak to je v stream cinema 2.0
Mám multimedilani centrum, takže shift atd tam není
Vies aj kde to je v keymapeditore?
Pouzivam to obcas cez klavesnicu ale chcel som to namapovať na ovladac a nevedel som tam nájsť.Nasiel som len codec info ale to je nieco ine.
Neviem či to nemusíš ručne dopísať v keymap.xml
@"j.jusko" Ta funkce se jmenuje "Player debug" a přímo v Keymap Editoru se nastavit nedá. Musí se přidat ruční editací souboru:
<key id="xxx">playerdebug</key>
kde "xxx" je číslo tlačítka.
SONY KDL-48W705C + X96MAX 4/64 - ANDROID 9, KODI 18:6
SONY KD-55XG8096 - ANDROID 8, KODI 18.6
Diky.
Presne to som si aj myslel len som nevedel nazov funkcie.
Zdravím, jak už tady psal Kokso, v sekci Filmy/Novinky přibývá stále víc filmů bez titulků, myslím, že dříve, když se v této sekci film už objevil, tak byla jistota, že jsou k filmu i titulky. Pro nás, kteří neumí anglicky je pak velké zklamání, že člověk si přečte info, pustí trailer, těší se na film a pak zjistí, že titulky nejsou. Proto mně víc vyhovoval bývalý systém této sekce a teď je z toho tak trochu guláš.
@"queen" ak ma film titulky, tak uz v zozname je o tom info v podobe "EN+tit" alebo v poslednej dobe prida aj "SP+tit". Ak to +tit chyba, tak s velkou pravdepodobnostiu niesu k dispozicii titulky.
Viac info o Instalacii/Aktualizacii najdes na tomto linku.
Díky BBarone za odpověď. Samozřejmě vím, že film označený EN+tit. je s titulky, přesto si myslím, že můžu napsat svůj názor, že se mně víc zamlouval nedávný letitý systém v sekci Novinky, kde všechny filmy už měli dostupné titulky. Je jasné, že nynější stav, že jsou v Novinkách i filmy bez titulků se určitě zamlouvá lidem, kteří ovládají angličtinu. Jen namátkou jsem našel 2 filmy, které ještě označení EN+tit. nemají a funkční titulky už jdou stáhnout : Anderson Fals a Force Of Nature, ale na to jsem přišel náhodou, že jsem ty filmy už chtěl vidět. Možná tímto pomůžu ostatním nedočkavcům a začnou lovit titulky taky. Díky moc za tvoji obrovskou práci se Stream Cinema a budeme doufat, že to bude ještě dlouho fungovat.
@"queen" dik za podporu ... upravil som zoznam noviniek tak, ze sa tam zobrazuju filmy s titulkami a dabingom. Takze ak k niecomu nemame dostupne titulky, tak sa v novinkach (povodna polozka) nezobrazuju. Pridal som na nizsiu poziciu "Novinky all" kde su komplet vsetky novinky aj bez titulkov, ale k nim mozu byt dostupne titulky, no nemame ich...snad som to aspon trocha priblizil povodnemu stavu.
BBarone, to je super práce, musím napsat, že to předčilo moje očekávání, je vidět, že ti záleží na názorech uživatelů Stream Cinemy a snažíš se dělat všechno pro to, aby jsme byli spokojení. Velké díky tobě.
Vcera som pridal polozku "KIDS" aj do serialov, lebo predsa len tie su medzi najmensimi velmi oblubene. Hlavne Tlapkova patrola a podobne
Paráda, aspoň nemusím všetky rozprávky dávať stále do obľúbených. Vďaka za skvelú prácu!
MiBox3 + Mi Stick, KODI 20.2
@Frost používam SC už niekoľko rokov a ani raz sa mi nestalo, že by sa film vypol. A ani v hlásení chýb som také dačo nepostrehol. Takže je veľká pravdepodobnosť, že problém je u teba, buď internet alebo HW na ktorom SC používaš.
Stále se tu píše že je poslední verze 1.3.27 ale nikdo mi ještě neodpověděl na to,že je verze 1.3.28?Proč se to tu nikde neuvádí?
|