čo to táraš zase je tam prelease verzia takže v štádiu rozpracovania
radšej 1 aktualizácia raz za 2 mesiace ako to má lepiť každý týžden !!!
naštuduj si github ,žaludok nemá ale na tie blbosti na AB , ináč je v pohode
Komu sa nepáči može si aktualizovať ten starý zlepenec od misanou naviazaný na webshare
jednoznačne ale cesta je Krask z podporou BBarona kodi a M270 linux a nesekne s tým nemaj obavy , nudil by sa
a zarába čo to 1 eury za online up ? , no to riadny biznis , robí to pre zábavu som si istý na 1000%
(23.05.2020, 18:21)Pytkin Napsal(a): Verim , ze to bude robit dalej .. Na nejake priblble forum by som sa na jeho mieste vysral ..
Chlapi nic zlom ale mam preplatene na kra na 3 mesiace skusobne,mam este zaplatene na webshare asi na pol roka a este mam zaplatit aj na archiv czsk plugin to uz asi nie ,nie som lakomí ale toto asi vypustim odinstalujem a zabudnem ze som tam mal .Verim tomu ze nie som sám .
Asi budeš sám Webshare na rok Krask na rok Sosač na rok 02TV si tahá mesačne samo z učtu
aktualizácie na archiv premium pay paypal a k tomu karty do oscamu a nezrujnuje ma to
hýb sa makaj v robote a prestan tu plakať ,odinštaluj a rob si čo chceš a šup nazad na AB forum tam je vás takých ako ty viac
Zdravím,
z jiného soudku než kdo co má zaplaceno. Pročítal jsem snad vše, ale nikde nenašel. Po aktualizaci Kodi na 18.7 všechno špatně. Kodi se začalo vypínat. Vymazání paměti, vše znovu nahrané - nepomohlo. Odinstalace celého Kodi, znovu instalace z obchodu, znovu nahrání SC z Kra - nepomohlo stále padá. Má někdo taky obdobný problém?
Zdravím,
tak jsem na tom stejně i s 18.6, která šlapala v pohodě. Úplně čista instalace Kodi z GP, verze 18.6, Kodi mi nabídlo 18.7 ale neaktualizoval jsem. Když se pohybuji v prostředí Kodi vše ok, ale jak kliknu na SC, tak se Kodi tak do půl minuty vypne. Kodi je úplně prázdný jen doplněk SC .. ? Do TV se nic neinstalovalo ani firmware se neaktualizoval. Tak nevím
(23.05.2020, 18:58)Ramzess Napsal(a): Chlapi nic zlom ale mam preplatene na kra na 3 mesiace skusobne,mam este zaplatene na webshare asi na pol roka a este mam zaplatit aj na archiv czsk plugin to uz asi nie ,nie som lakomí ale toto asi vypustim odinstalujem a zabudnem ze som tam mal .Verim tomu ze nie som sám .
Archiv CZSK je super aplikacia .. Kym nastartujem KODI , v nom SC plugim a zacnem vyberat film , tak v ARCHIVE uz davno film bezi spusteny .. Nehovoriac o tom , ze Arhiv na pozadi stahuje filmy (co pouzivam stale) .. Ja rad mtesterovi 1.2 eur zaplatim za jeho pracu .. Ono nemusis updatovat na kazdu verziu , ak nova verzia neriesi veci , ktore potrebujes ..
Pytkin / Pytkin
Archiv premium v linuxe je o 50% rýchlejší ako kodi a nie je to aplikácia ale plugin
a poplatok za online update je 1eury / tých 20 centou si stiahne paypal za transakciu
len aby si mal v tom jasno a necituj prosím príspevky už je to fakt trápne dakujem
18.7. kodi je tak trochu nestabilní. Viz ofic. fóra kodi. Některým ale funguje dobře. Asi záleží na železe na kterém to kdo provozuje. 18.6. bez problémů
@"BBaron" tak jsem do tv stahl soubor manažera a udělal podle tvé rady. Kodi a SC fungují, ale nesmím použít "vyhledat". Když vyhledám najdu a chci spustit tak spadne. Když spouštím film z jakékoli složky - filmy, seriály, novinky tak přehraje bez problémů.
(25.05.2020, 17:07)Han Solo Napsal(a): Pytkin / Pytkin
Archiv premium v linuxe je o 50% rýchlejší ako kodi a nie je to aplikácia ale plugin
a poplatok za online update je 1eury / tých 20 centou si stiahne paypal za transakciu
len aby si mal v tom jasno a necituj prosím príspevky už je to fakt trápne dakujem
Mne je to uplne jedno, ci je to plugin alebo aplikacia .. Ale je to paradna vec .. A vdaka Mtesterovi sa nu .. Vsetko ostatne som uz napisal ..
(25.05.2020, 17:12)JL1 Napsal(a): @"Pytkin" setobox z e2 cpu broadcom je dobre mat archiv czsk ale nie z cpu hisilicon tam ide kodi ako tv boxoch alebo sbc aky mas setobox
subssupport 1.5.7 a archiv premium v6
a nemáš problém zo žiadnymi titulkami či už vnorene alebo čo si natiahne do /tmp pušta ich automaticky
tak si to naštuduj kým zase vypustíš do sveta nejaku tu svoju hmlu
subssupport 1.5.8 neexistuje
je to patch 1.5.7 na ktorej niekdo len prepísal xml a vydal ako vraj svoju novu verziu na AB ,dobre ma to pobavilo
ale po install to vidíš v linuxe ako 1.5.7 ,no ved i pozri do boxu ak vieš kam máš pozrieť