25.04.2020, 00:39
Najrychlejsia pomoc ti bude poskytnuta na nasej FB skupine:
https://www.facebook.com/groups/streamcinemaofficial
Kedze som sa strasne "nudil" a v poslednej dobe odpovedam ako papagaj na rovneke otazky, tak dufam ze toto trocha pomoze.
https://www.facebook.com/groups/streamcinemaofficial
Kedze som sa strasne "nudil" a v poslednej dobe odpovedam ako papagaj na rovneke otazky, tak dufam ze toto trocha pomoze.
- 1) Co je to Stream Cinema?
- Je to video doplnok pre KODI (podporovane verzie su KODI 19+, na starsich verziach SC jednoducho nefunguje), pomocou ktoreho je mozne sledovat filmy, serialy a aj koncerty z weboveho uloziska kra.sk. Stream Cinema nema ulozene ziadne subory, len odkazuje na subory z uloziska.
- 2) Kde doplnok Stream Cinema najdem a ako ho dostanem do KODI?
- treba postupovat podla video navodu a nainstalovat repozitar z ktoreho sa nasledne da nainstalovat vsetko potrebne pre doplnok Stream Cinema
- 3) Na kolkych zariadeniach mozem pouzit jeden ucet?
- Mozme jeden ucet pouzivat viaceri?
- Jeden ucet sa da pouzit na viacerych zariadeniach na jednej verejnej IP. To znamena, ze v jednej domacnosti na tom istom pripojeni mozete pouzivat jeden ucet aj na 5 zariadeniach. Pri mobilnych zariadeniach si treba davat pozor na Wi-Fi a mobilne data. Ak sa nejake zariadenie prepne z Wi-Fi na mobilne data, tak uz ide o dve rozne verejne IP a toto je vyhodnotene ako zdielanie uctu za ktore hrozi BAN.
- 4) Co je potrebne na sledovanie suborov cez stream cinema?
- Je treba mat zaplatene predplatne na kra.sk a prihlasovacie udaje je treba vlozit do nastavenia Stream Cinema v KODI
- 5) Plugin mi zobrazuje, ze mam aktualizovat plugin, ale novu verziu nevidim
- Treba "kliknut" na polozku, ktora ma nazov "Prosim aktualizujte plugin" - toto vynuti znova nacitat repozitar bez pouzitia cache. Nasledne sa bud plugin updatne sam, alebo bude mozne plugin aktualizovat rucne cez repozitar. Po update pluginu, pre istotu restartujte KODI.
- dalsia moznost je, ze vojdete do nastaveni pluginu. Tam Ucty -> Skontrolovat aktualizacie. Najprv sa bude zdat, ze sa nic nestalo, ale ono to na pozadi vynuti nacitat repozitare bez cache a nasledne by sa malo dat aktualizovat plugin rucne, alebo automaticky. Po update pluginu, pre istotu restartnite KODI.
- 6) Nevidim ziadny obsah alebo iba poslednych par poloziek v Stream Cinema, co mam robit?
- Pravdepodobne je zapnuty filter, ktory skryl obsah. Treba ho vypnut. Pre zobrazenie filtra treba stlacit sipku do lava a ked sa zobrazi ponuka s filtrom. Najcastejsie to je filter "Skryt videne".
- 7) Video po spusteni preblikne a vrati ma do zoznamu filmov/serialov. Preco sa mi to deje?
- Je to pravdepodobne preto, lebo pristupujete z viacerych IP naraz na ulozisko. Je povolene pouzivat jedno konto na jednu verejnu IP sucasne. Ak ulozisko vidi viacej IP naraz z jedneho konta, hrozi permanenty BAN na ucet a pridete o peniaze.
- 8) Ako mozem stahovat subory cez Stream Cinema?
- Stream Cinema nieje "download manager" ale stahovat sa da. Treba v nastaveni Stream Cinema nastavit zlozku pre stahovanie a potom je mozne z kontextoveho menu stahovat subor.
- 9) Da sa zistit bez KODI ci je film/serial v plugine?
- Ano da sa to. Je to mozne cez integraciu do prehliadaca. Po nainstalovani je potom vidiet na strankach csfd, imdb alebo trakt (v detaile/profile filmu/serialu) logo stream cinema pri filmoch/serialoch, ktore sa v plugine uz nachadzaju. Ak tam logo stream cinema nieje, tak ani film/serial v plugine niesu. Toto logo sa ale nezobrazuje pri detaile epizody na csfd alebo na podstrankach profilu na imdb.
- 10) Chybaju nejake epizody/filmy. Co treba spravit?
- treba poziadat o pridanie noveho obsahu
- 11) Prehrava nieco ine ako som spustil, co mam spravit?
- treba nahlasit chybny obsah
- 12) Nejde mi nainstalovat Stream Cinema, pise mi ze neboli splnene zavislosti. Co mam spravit?
- Chybu treba nahlasit podla navodu (treba mat zapnuty "debug mod" a treba poslat kodi.log) plus sa treba vediet aj spravne pytat. Ak nesplnite podmienky, alebo sa zle spytate, mozu vas autori doplnku ignorovat, pokym nebudu dodrzane poziadavky.
- 13) Mam problem a myslim, ze som nasiel chybu.
- Chybu treba nahlasit podla navodu (treba mat zapnuty "debug mod" a treba poslat kodi.log) plus sa treba vediet aj spravne pytat. Ak nesplnite podmienky, alebo sa zle spytate, mozu vas autori doplnku ignorovat, pokym nebudu dodrzane poziadavky.
- 14) Niesu k dispozicii titulky, budu pridane?
- Ak nesedia, alebo niesu automaticke titulky, tak je kopec pluginov na titulky, ktore funguju s SC. Treba si ich nainstalovat a dat stiahnut titulky.
- 15) Nevidim ziadne moznosti nastavenia pre plugin SC. Co mam spravit?
- Treba ist do nastavenia KODI a prepnut rezim nastavenia na "Expert". Potom sa uz bude zobrazovat nastavenie pre plugin.
- 16) Platim si a nefunguje mi to.
- Plati sa ulozisko, nie doplnok stream cinema. Ak mas problem, obrat sa na podporu uloziska, alebo pouzi iny doplnok.
- 17) Plugin mi pise BAN 1 alebo BAN 8, co mam robit?.
- Treba resetovat nastavenie pre plugin (tlacitko "Predvolene" alebo "Vychozi" alebo "Default") a potom bude vsetko znova fungovat.
- 18) Zaplatil som si kra.sk, prihlasovacie udaje som zadal do nastavenia uctu v SC, ale aj tak to nejde
- Po zaplateni ste si kupili voucher, ktory treba aktivovat. Bez aktivacie, nemate aktivne predplatne. Treba si teda predplatne aktivovat cez menu na kra.sk a tam kliknut na "poukazky" -> "uplatnit".
- 19) Nejde mi nic spustit, pise mi, ze sa nepodarilo prihlasit.
- Do nastaveni treba zadat uzivatelske meno, ktore rozlisuje velke a male pismena! Rovnako tak treba davat pozor na heslo. Ak pisete heslo cez klavesnicu, uistite sa, ze mate nastaveny spravny jazyk a ze heslo pisete spravne! Skuste si do textoveho editora/pola napisat heslo aby ste videli, co pisete a ci je to vase heslo.