Libreelec+RPi4, zadna aktualizace na verzi x.x.25 se mi nenabidne, pouze se objevi hlaseni, ze je plugin treba zase updatovat. Automaticke aktualizace zapnuty. Ani v repu cder.sk neni zadna jina verze nez 1.3.24 k dispozici.
Opravdu je nutne znefunkcnit cely plugin kvuli aktualizaci?!
LastSeen stale nezobrazuje. Nevim jestli je to ocekavane nebo ne, ale v browseru mi ty Url napisou BAN 3 (do zaznamu je to prvni spusteni KODI dneska a nic jineho, nez co je v logu - tj. pusteni jednoho serialu a proklikani jednoho filmu se dnes nedelo.
(27.04.2020, 20:09)BBaron Napsal(a): Pre win10 skuste restart...nemam win, tak nemam kde testovat, ale malo by to slapat...teda musi!!!! Ak nie, tak treba poslat kodi.log
Bohužel ani po resetu nejde. Vyzkoušeno jak u filmů tak seriálů.
@"Sencored" tak to je co za blbost ... asi budem musiet nahodit virtualku s win10 ... proste nema pristup k casu, alebo co ... znova to nejde, asi ma porazi....
(27.04.2020, 21:18)BBaron Napsal(a): @"Sencored" tak to je co za blbost ... asi budem musiet nahodit virtualku s win10 ... proste nema pristup k casu, alebo co ... znova to nejde, asi ma porazi....
Dobrý večer, právě jsem provedl aktualizaci na TV podle návodu v druhém fóru (díky za něj) a vypadá to vše OK, ale není. Při pokusu pustit jakýkoliv film nebo seriál nejede obraz. Obrazovka na TV je černá, jede zvuk a objeví se titulky, ale obraz stále černý. Je to aktualizací nebo udělala chybu moje polovička, která mi tuto změnu ohlásila? Pokud je to B, (chyba na straně uživatele), budete vědět poradit? Odinstalovat celý doplněk a provést znovu? Do včerejška vše fungovalo. Mám účet na webshare.
tak moje zkušennost nyní na android boxu, seriál přes ws hází server error, při streamu přes Kra, pokud tedy stream z kra začína K a ws W, tak to jede bez chyby jenom z kra
Ahojte, spravil som aktualizaciu na 1.3.25 ale nejde mi pustit ziadny film. Vypisuje mi chybovu hlasku server error. Nejde ani otvorit zlozka s Naposledy Sledovanymi filmami.