(09.05.2020, 13:10)Frost Napsal(a): Zdar lidi, Má tu někdo problém se samovolným vypínáním filmů během sledovaní? Dělalo mi to na WS a děje se to i na Cra. Rozdíl je v tom, že na WS to bylo jednou za dva týdny a na Cra 5x během filmu. Ví někdo proč? no to robi aj mne,mam na skusku kra.sk a stoji to za velke,bud to dlho bafruje alebo sa to zastavi, padne a mozem skusat rozne subory,na WS to islo hladko ,v poslednej dobe to blblo az to prestalo ist vobec ale kra.sk ako nahrada nic moc,.
zial na kra.sk mi to bezne dlho bufruje alebo to vypne,to sa nedalo s WS porovnat tam to blblo v poslednej dobe az kym to nezrusili uplne,toto zatial nic moc nahrada
Změnil jsem si heslo na WS a doporučuji to udělat všem.
Vilda : Naco si mam menit heslo na WS ? ved je mi cele to konto na nic ..
(10.05.2020, 22:26)sounddesigner Napsal(a): zial na kra.sk mi to bezne dlho bufruje alebo to vypne,to sa nedalo s WS porovnat tam to blblo v poslednej dobe az kym to nezrusili uplne,toto zatial nic moc nahrada
nemaj strach ked podporime kra.sk ,svoju rychlost vdaka financiam vylepsia. Neplacne nad WS, vsetko je nahraditelne a pokial ma bbaron dobre skusenosti a obchodne podmienky s Kra.sk , mylim si ze zachvilu to bude lepsie bezat ako pod WS.
Vsetko chce len cas
(10.05.2020, 22:26)sounddesigner Napsal(a): zial na kra.sk mi to bezne dlho bufruje alebo to vypne,to sa nedalo s WS porovnat tam to blblo v poslednej dobe az kym to nezrusili uplne,toto zatial nic moc nahrada platenie kra.sk je ako hádzat¸peniaze do kanála
agrippa : prave naopak .. zaplatit webshare sa dnes javi ako hodit peniaze do kanala .. Ty co maju krasku tak spokojne pozeraju a ty co maju webshare len smutno vypisuju hejty po forach ..
To není tak úplně pravda - mám zaplacené kra i WS, a když se kra seká, tak jedu z WS. Řešení samozřejmě existuje, a je jich hned několik. Takže jako záloha je WS pořád dobrý.
SONY KDL-48W705C + X96MAX 4/64 - ANDROID 9, KODI 18:6
SONY KD-55XG8096 - ANDROID 8, KODI 18.6
Osobna skusenost krabica Belink GT King lan 1giga internet optika 300 mgbit.Testujem jak WS tak Kras ,Tuknem na nejaky film z WS dam za zaciatok a potom pretocim skoro na koniec filmu z WS to nabehne raz dva ,kdez to z Kras to rozmysla ze akoze co ,ist ci neist .Takze asi tak proste zatial kras nestiha.Tak len teda treba dufat ze sa to casom z lepsi. Takze Sosac to zatial isti.
ADAM : Vsetci vieme, ze Soubory Online su na nic , lebo nedokazes najst nazvy suborov .. Nehladiac na to, ze nove subory uz pribudaju len na krasku ..
A novy plugin nema novu databazu .. Bude odkazany na to , co nova komunita z Webshare tam da .. Otazne je , kolko ich to bude bavit .. atd atd .. Na toto ja nemam cas a nervy .. Ja si chcem sadnut k televizoru a pozerat film .. Ludia pisu , ze im kraska trha .. Neviem .. Mne netrha .. Ale akceptujem to , ze mozu mat problemy .. Pisalo sa tu na fore , ze sa na tom pracuje .. Verim tomu ze ano .. Nakoniec urcite maju omnoho vacsie prijmy ako planovali (kedze sme vsetci presli z WS na krasku) , takze budu mat z coho kupit dalsi HW .. Ja im verim a som presvedceny , ze kraska bude rovnako rychla ako WS , mozno aj rychlejsia .. Mne je to uplne jedno .. Mne to uz teraz chodi dobre ..
Rozmyslal som ci to tu napisem ci nie. Ci sa vacsina ludi uz boji pisat kritiku v podstate opravnenu alebo uz asi nema cenu ...tak si ludia povedali :-)
Vsetci vieme len to nenapiseme ze KRA nestiha. / Staci napisat ludia necakali sme taky napor a nezvladame to ale makame na tom ludia potrebuju nadej :-))) / Vcera som pozeral o 23 hod jeden diel serialu. mal 2GB a samozrejme koliecko tocenia kazdych 20sekund. Musel som zvolit iny stream co mal 450MB aby sa to dalo pustit :-) To len na okraj...len dufajme ze ti kompetentni to aj citaju a budu to riesit...a nie ako bolo kedysi ze cas vylieci vsetko :-)))
VONTAR X98 PRO Smart TV Box Android 7.1 3GB 32GB Amlogic S912 Octa Core 2.4G/5GHz Wifi, LAN 1Gbit . CoreELEC 9.2.2
@"ufonaut" ale ved to som pisal a nie raz ... len to "zapadlo" dalsimi prispevkami, kde ludia plakali ze to ide pomaly.
Viac info o Instalacii/Aktualizacii najdes na tomto linku.
ufonaut : ked mas taketo problemy , tak preco si nestiahnes subor na disk a nepozeras ho z disku ? mna by to sralo pozerat to tak , ako ty popisujes ..
Adam : places tu uz tyzden .. Situacia je aka je .. Riesi sa to .. A ked sa to vyriesi , tak bude dobre .. Mozno lepsie ako pred tym .. Ber to tako fakt ..
Adam : neviem .. Ja 4K streamy nepozeram .. Takze to nevidim .. Ale 100x sa tu napisalo , ze problem sa riesi .. A vsetci verime ze sa vyriesi .. Konstatovanie dokola , ze maju ludia problem s 4K nicomu nepomaha .. Ale najdu sa ludia , co hovoria , ze im idu aj 4K streamy .. Takze neni vsetko len cervene , ako by to mohlo vyzerat ..
Ja len viem ze WS malo rovnaky problem s HD streamami .. To som videl aj sam doma ..
Mne sa kupenie krasky na rok zda jedine normalne riesenie .. Nic predcasneho na tom nevidim ..
Zdravím dneska som aktualizoval a píše mi ze sa nedá prihlásiť na kra.sk v čera to ešte šlo večer a dneska nič ma s tým niekto problém?
žiadny problém sledujem serie Normal People
epizoda 04
titulky idu z titulky com manuál vyhladávanie
prilož prosím log a načo a čo si aktualizoval ak ti včera šlo nechápem
a daj mu to sem https://forum.cder.sk/thread-1-page-25.html
Linux Enigma2 / Archiv CZSK premium V9 mtester270 / Stream Cinema 1.2.2 / update 28.08.2020
Nvm vyberiem si veľkosť a všetko a napíše mi nepodarilo sa naviazať spojenie kra.sk a aktualizáciu mi to dalo samé
adam : stale dokola to iste .. plati ta ista reakcia co som napisal pred tym ..
@Pytkin,
čítal som tu od BBaron že sledovaný obsah v 4k na KRA . je zanedbatelný oproti obsahu v HD . Ok ale tu musíme povedať aj to "B" a to je že ak mám pozerať "sekačku " v 4k tak si to radšej pustí v HD aj napriek tomu že disponuje doma 4k technologiami . Rozumiem že KRA do toho skočila s rovnýma nohami a bolo to nepripravené na takú záťaž . Počkám a držím KRA palce nech sa darí .
(a áno viem si stiahnuť obsah na hdd )
@Adam001,
súhlasím s tým čo píšeš vyššie .
VU+ UNO 4K SE , OpenATV 6.2 Antik 100Mbit/s KODI 17.6 + Archív Premium V7 , TV LG 55SK8500P.
|