• 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rychlost / kvalita služby kra.sk
#21
(06.05.2020, 22:41)gunball2 Napsal(a): Možná se pletu, jak ty můžeš redukovat streamy když z kra.sk nemáš přece nic společného.
SC je přece založená na tom že jen uživateli předhodí link na uložistě...
Medzi kra.sk a pluginom je ešte bbaronov server a obsah, ktorý sa prehrá určí server (na základe výberu kvality a pod.).
Netuším ako to funguje do detailu, ale nebol update pluginu, úprava zdrojových súborov je nepravdepodobná, čiže vychádza mi, že jedine zmena na serveri.

Edit: síce neskoro, ale +- som sa trafil Smile
  Odpovědět
#22
To co jaxtax vali je asi nahrany fakt nekde na tom kru, zbytek bude proxy z WS....
  Odpovědět
#23
(06.05.2020, 22:41)gunball2 Napsal(a):
(06.05.2020, 21:58)BBaron Napsal(a): Zatial som zredukoval niektore streamy pri filmoch. Zredukoval som to pri tych, kde sa sledovalo 11roznych streamov s +- rovnakou velkostou. 4K alebo vacsie streamy tam su, tie ale zial zatial budu minimalne peakoch bufferovat.
Možná se pletu, jak ty můžeš redukovat streamy když z kra.sk nemáš přece nic společného.
SC je přece založená na tom že jen uživateli předhodí link na uložistě...
Ty logik, on ako autor pluginu moze urcit, ktore linky v plugine uvidis, cize realne tie streamy na serveri su ale v SC ich neuvidis ak ich blokne
  Odpovědět
#24
(06.05.2020, 23:59)pena Napsal(a): To co jaxtax vali je asi nahrany fakt nekde na tom kru, zbytek bude proxy z WS....
Traffic Webshare.cz:
   

Pozri si ten prepad, si si istý, že kra.sk je proxy? Wink
  Odpovědět
#25
(06.05.2020, 23:59)pena Napsal(a): To co jaxtax vali je asi nahrany fakt nekde na tom kru, zbytek bude proxy z WS....
Veru tak, ziadne proxy
  Odpovědět
#26
Kleslo to na 1/4tinu ..
  Odpovědět
#27
(07.05.2020, 00:19)yanick Napsal(a):
(06.05.2020, 23:59)pena Napsal(a): To co jaxtax vali je asi nahrany fakt nekde na tom kru, zbytek bude proxy z WS....
Traffic Webshare.cz:

Pozri si ten prepad, si si istý, že kra.sk je proxy? Wink


Nejsem si jist, že to dokazuje, že se vše netahá z WS. Ono totiž hodně lidí prostě nechce zaplatit kra a tak se počet uživatelů SC mohl dost zmenšit. Ve svém okolí (cca 10 účtu) nikdo kra nechce a čekají až bude něco opět přes WS.
  Odpovědět
#28
Vsak to nikomu nevali😀. Nejen proxy, spatny proxy. Si myslite ze nakopiroval/zaledoval miliony tera z WS? Furt se resi "ukradeni katalogu", ..... a kdyz si vezmes vsechno, co v katalogu je? To je co?
  Odpovědět
#29
(06.05.2020, 22:05)rimko Napsal(a): Existuje zatiaľ aj riešenie, o ktorom sa tu málo píše. Ak je niekedy zatiaľ problém z rýchlosťou filmov ( verím,  že sa to časom zlepší  ) , vyhľadám si film, ktorý si chcem večer pozrieť a cez deň si ho stiahnem cez StreamCinema na HD, večer bez problémov pozerám. Potom vymažem  a stiahnem si iný.  Dajme tomu trochu času a potom hodnoťme. Agentov z Webshare, ktorých je tu plno si radšej nevšímajme. Samozrejme, že ide aj o peniaze a Websare táto situácia nevyhovuje. Tak pracujú na SC, ktorých uniknutá prvá verzia stojí za prd. Smile
To sa mas, ze mas tolko casu, aby si si naplanoval, co sa chces vecer pozerat a este si to dal aj stahovat ;-)
Zmenil si mi svet, presuniem porady na poobedie a doobeda mozem zacat planovat a stahovat.
  Odpovědět
#30
Kouzlo bylo v tom zes nic nemusel stahovat... od toho to bylo taky tak nazvany - stream a ne uloz.
  Odpovědět
#31
Thumbs Up 
Včera rýchlosť v pohode .. Mizerové navždy na 4K otestované a pozretá asi 1/3 filmu bez záseku ... to isté aj na seriály Star trek, Full HD 3 diely bez sekania. Oproti stredy večera veľký rozdiel a zlepšenie. Dúfam, že sa to bude len zlepšovať a zväčšovať databáza. 

Držím palce.  Wink Cool Big Grin
Zonepi ODROID-N2 4GB CoreELEC Edition/X99 RK3399 4/32GB Android 7.1 Cool
  Odpovědět
#32
Proste to stoji za starou backoru... Verili jsme a koupili jsme zajice, nebo spis kru v pytli...
A kdyz neco napises, tak to stejne Kknize smazne.
  Odpovědět
#33
Tak toto jsou porodní bolesti. Věřím, že dříve nebo později se rychlost kry srovná.
Luxus StreamCinema doplňku je úžasný. Většina lidí si platí úložiště pouze a jenom kvůli SC.
Bojím se ale toho, že může být z hodiny na hodinu úložiště odstřižené a jeho předplacené členství pak razantně ztratí na hodnotě.
Riziko je o to větší, že se to tuším kdysi v minulosti už jednou stalo.
  Odpovědět
#34
...takže malý feedback k rýchlosti... napr. včera (cca po 18-tej hodine) som pozeral 2 časti seriálu Westworld... všetky vo fullHD s veľkosťou streamu okolo 4-5 GB a nezaznamenal som ani raz zásek alebo výpadok... stihol som pozrieť aj film Fantasy Island (tiež stream vo fullHD, veľkosť cca 7 GB) a opäť nebol jediný zásek alebo nejaký problém. Predvčerom som niekedy po 20-tej hodine zase pozeral nedávnu novinku Kdybys je tušil (tiež fullHD) a zaznamenal som asi jeden zásek na začiatku filmu, potom to už išlo v pohode...

Ak to nejako zhrniem, na Kra som necelý týždeň a môžem potvrdiť, že na začiatku bolo zopár výpadkov, ale posledné 3 dni nič nebadám a je to (zatiaľ) stabilné úplne rovnako ako na Webshare... asi ľudia z Kra na tom fakt robia a snažia sa tie prenosové kapacity postupne navyšovať
  Odpovědět
#35
Výpadky jsou každý den. Včera v půl desátý 8 záseků u 10GB filmu.
  Odpovědět
#36
(07.05.2020, 09:21)pena Napsal(a): Kouzlo bylo v tom zes nic nemusel stahovat... od toho to bylo taky tak nazvany - stream a ne uloz.
Ja to už 2 dni robím tak že priamo v SC dám stiahnuť film na SD kartu v prijímači a pustím  cca 2 minútky po začatí sťahovania. Film sa mi sťahuje a súčasne ho pozerám v priečinku stiahnuté súbory,  mám vlastne zväčšený buffer. V pravo dole mi vyskočí info o stiahnutí každých ďalších 10% a zatiaľ bez zásekov a to nemám optiku. Kúzlo ktoré som aj ja oceňoval zostalo zachované.
  Odpovědět
#37
Já jsem osobně dost nespokojený. Už druhý den po sobě jsem si chtěl kolem deváté večer pustit jeden díl MacGyvera před spaním. Ty ripy mají kolem 300MB, je to SD a prostě to nepřehraju. Buď se to nenačte vůbec, nebo to začne bufferovat ještě v průběhu úvodní znělky. Jak jsem psal už mnohokrát, já bych neměl problém za Krasku platit, ale ten hosting prostě neutáhne tu zátěž. Škoda tohoto rozhodnutí, myslím si, že ten kýžený efekt trhnout na tom nějaké kačky se prostě nedostaví, protože s takovým výkonem to padne dřív, než to začalo. BBarone ty ses měl raději potajnu domluvit s Webshare na nějaké spolupráci, než udělat něco takového. Všichni by byli spokojení a mohlo být dobře. Sad
  Odpovědět
#38
Mě osobně jedou dobře i streamy kolem 4-8gb ve špičce, takže je docela zvláštní, že někomu nejedou ani 300mb ripy.
  Odpovědět
#39
No tak teď jsi to BBaronovi nandal, úplně ho vidím. jak zoufale vije, trhá si vlasy a řinou se mu krokodýlí slzy, že o tebe přišel. Big Grin Big Grin Big Grin
1x X96 MAX+ → Android 9.0 → Kodi 19.1 \ 1x PC → Windows 10 → Kodi 19.1 \ 1x H96 Pro+ → Android 7.1 → Kodi 19.1 \ 1x Beelink GT1 → Android TV 7.1 → Kodi 19.1
  Odpovědět
#40
Je to smiesne, ako sem chodia ludia pisat o tom, ze koncia s SC doplnkom a nejdu si spravit konto na kraske .. Uplne ma dostava ten, co pise ze SC doplnok je mrtvy ..

Pricom ja to vidim presne naopak .. Kedze je nove ulozisko , tak je jasne , ze je snaha aby to pokracovalo a fungovalo dalej .. A na tom ako bbaron tu aktivne odpoveda ludom na problemy je vidno , ze aktivne pracuje na doplnku .. A ja verim ze kraska bude fongovat rovnako dobre ako WS ..
  Odpovědět


Přejít na fórum:


Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 3 host(ů)