• 2 Hlas(ů) - 5 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2.2.09 - KODI 19 (Matrix)
#41
BB: super, dik za info, som vedel ze nesklames😀
  Odpovědět
#42
Prepac uz je to OK.Nanovo som naistaloval Kodi 19

Skusal som nahrat na AppleTV do  Kodi 19,00 vypisuje  chybovu hlasku a plugin sa nenainstaluje.
Dakuem
Imrisko
  Odpovědět
#43
Nazdar, nebolo by mozne prosim pridat vyhladavanie kde uz zadavam nazov filmu alebo serialu niekde vyssie v ramci priecinkov? Kym sa nan preklikam zaberie to zbytocne vela času, idealne by to bolo uz v hlavnom menu po otvorení addonu, bez potreby vyberat typ vyhladavanej polozky (hladal by v serialoch a filmoch zaroven). Dakujem
  Odpovědět
#44
@"bbaron" Verzi Lite jsem podle návodu nainstapoval bez problému na mobilu,vše jde spustit v pohodě. Klobouk dolů za rychlou reakci a vydání Lite verze...děkuju moc.Jen jedna věc nefunguje,jakmile přehraju díl nějakého seriálu,nepřidá se do Posledních přidaných. Píše to, že je složka prázdná.
  Odpovědět
#45
Ano přesně tak,
Neukládají se poslední sledované seriály.
Nelze spustit některé seriály, které jsou nabízeny ve více kvalitách. Např. The grant tour.
A taky jsem nenašel seriál, na který jsem včera koukal. Trabantem z Indie domů. Dnes už není v seznamu.
Jen ale upozorňuji na neduhy. Chápu že je nová verze v plenkách a je třeba ladit.
Díky Bába
  Odpovědět
#46
posledne sledovane - mali naozaj bug. tato polozka isla zobrazit az ked mala dve a viac poloziek ... opravene, dalej sa polozka zobrazi az ked je nejaka historia ulozena, takze ak je prazdna, tak neotravuje s hlaskou o tom, ze tam nic nieje....
Novinky a Novinky dabovane - v novej verzii 2.0.5 sa zobrazuje polozka Novinky dabovane iba ak plugin nieje nastaveny na zobrazovanie len dabovanych filmov/serialov.

nove nastavenie v plugine - na rychlo som zbuchal aj nove nastavenie pre video cache. Ak otvorite nastavenie pluginu, tak v uctoch (velmi rozumne umiestnenie ja viem) je moznost nastavit video cache. Funguje to tak, ze zadate len kolko % chcete vyuzivat z volnej pamate pre buffer a doplnok sa o to postara. povolene hodnoty su od 50 do 80 (percent) a maximalna cache je 500MB. Toto nastavenie len pre laikov, ktory to inak nedokazu. PS: tato operacia prepise advancedsettings.xml a neriesi, co tam bolo predtym! Dufam, ze to ludom, ktory to doteraz nedokazali nastavit pomoze....
Viac info o Instalacii/Aktualizacii najdes na tomto linku.
  Odpovědět
#47
Ahoj. Mne uplne vymazalo cz sk stream. A par pluginov. Musel som znova nainstalovat cele kodi z playstore. Nanovo nainstalovat cder/stream/prihlasit. Bol som velmi spokojny so starou verziou tak dufam ze ta nova bude este lepsia. Tiez chyba rozdelenie dabovane a v povodnom zneni.
  Odpovědět
#48
(23.02.2021, 11:34)snipi Napsal(a): Zvážil by som potom ešte možno položku "Premiéra", kam by mohli ísť veci, čo sú fakt že kinohity, ktoré sú aktuálne v kinách, teda.. mali by byť v kinách Big Grin
Toto je velmi dobry napad
  Odpovědět
#49
(23.02.2021, 22:34)Bába Napsal(a): Ano přesně tak,
Neukládají se poslední sledované seriály.
Nelze spustit některé seriály, které jsou nabízeny ve více kvalitách.  Např.  The grant tour.
A taky jsem nenašel seriál, na který jsem včera koukal. Trabantem z Indie domů. Dnes už není v seznamu.
Jen ale upozorňuji na neduhy. Chápu že je nová verze v plenkách a je třeba ladit.
Díky Bába

Na toto som upozorňoval s komentári nazad. Z vyhľadávania vypadli seriály, ktoré sú kategorizované ako dokumentárne a nie je tam momentálne na nich vyhľadávač. Dajú sa nájsť len ručne. Uvítal by som tiež všeobecný a hlavne rýchli vyhľadávač. To neustále preklikávanie sa kategóriami je otravné.
  Odpovědět
#50
to je pravda a dobry postreh...na toto som akosi zabudol...samozrejme poriesime
Viac info o Instalacii/Aktualizacii najdes na tomto linku.
  Odpovědět
#51
no dost ma tato zmena zaskocila a deti maju problem sa v tom orientovat. Jedna polozka mi tam chyba a to je "stiahnute". Viem sa k tomu preklikat, ale pride mi to strasne komplikovane. Pls je mozne dat polozku stiahnute do uvodneho adresara?
A este ma napadlo, zmizlo aj kids, ktore bolo hned po otvoreni zalozky Filmy. Bolo by mozne aj toto vratit? Pripadne rozdelit este podla vekuaspon zopar podkategorii. Ale toto len ako bonus Smile
Dakujem
  Odpovědět
#52
(22.02.2021, 14:44)Ozmar Napsal(a): Update presiel automaticky, v podstate bez problemu. Musel som nanovo zadat meno/heslo. Nefunguje vyhladavanie podla textu. Po kliknuti nan sa zobrazi len "chyba pripojenia" a to v oboch poziciach, t.j. vo vyhladavani v hlavnom menu aj vo vyhladavani priamo v zlozke filmy/serialy. Da sa vyhladavat len podla pismena cize manualne.

e: vyhladavanie zo zalozky hlavneho menu uz ide, vyhladavanie v sekcii serialy (pod naposled sledovane) vyhlasuje chybu pripojenia. Ta ista zalozka vo filmoch nasmeruje na hlavne vyhladavanie, tak zrejme len v tych serialoch je niekde v kode preklep.

Páni.. Toto je pre mňa konečná. Bude nejaký video návod na inštaláciu SC pre Matrix. Na Leiu som to zvládol ale tu sa vôbec neviem zorietovať. Ďakujem za každé info
  Odpovědět
#53
vsak ak ti to nejde odinstaluj stream cinemu nasledne i repo cder a vypni kodi v nastaveni aplikacie znovu pusti a znovu nainstaluje repo cder.sk a nainstaluj z videi doplnok stream cinema hotovo
TV OLED 55 + Kodi - Soundbar HW-Q990B - Box Homatics 4K plus + CoreELEC  
  Odpovědět
#54
Mal by som ešte jeden postreh, v pravom dolnom rohu sa ukazuje info o streame t.j. zvuk, dĺžka, kodek atď a pri kvalite mi na filmoch ukazuje max 1080p...to znamená, že aj keď je v ponuke stream v 4K, tak sa v okienku ukáže "iba" 1080...celkom sa mi to v predošlej verzii páčilo a podla toho som si často aj vyberal streamy... mám niečo zlé nastavené? Alebo je problém niekde inde?
  Odpovědět
#55
@"ohen10" chod do nastavenia a zapni si "rodicovsku kontrolu" potom bude cely plugin len pre deti...vecer sa ti plugin potom prepne do "normalu" vratane historie.

@"miso555" je to takmer rovnake ako na Leila. V matrixe je jedno odkliknutie "yes" navyse ... postup najdes na: https://stream-cinema.online/install

@"Aduko" data su rovnake ako v starej verzii SC, ale tiez som si vsimol, ze to nejako nesedi...ono to tam zobrazuje info o streame s najvyssim bitrate, tak budem musiet zmenit logiku tohoto systemu...
Viac info o Instalacii/Aktualizacii najdes na tomto linku.
  Odpovědět
#56
(24.02.2021, 22:41)BBaron Napsal(a): @"ohen10" chod do nastavenia a zapni si "rodicovsku kontrolu" potom bude cely plugin len pre deti...vecer sa ti plugin potom prepne do "normalu" vratane historie.

dakujem, to som nasiel, ale problem je, ze to mam v obyvacke a nechcem mat stale cez den len tu rodicovsku kontrolu, lebo cez den si niekedy aj my pustame filmy, serialy... Deti boli naucene, ze maju chodit do kids a tam si to vedeli najst. teraz to nevedia. Preto som poprosil, ci by to slo. A v takomto pripade, by som niekedy musel aj viackrat za den zapinat/vypinat rodicovsky zamok. Je to super, ked to nahram na nejake dalsie zariadenie ako napr malej telefon.

A este druha vec, da sa tam dat priecinok do hlavneho adresra ako bolo tie stiahnute? to decka vobec nezvladaju pustat to, co maju uz stianute.
Dik
  Odpovědět
#57
(24.02.2021, 11:25)BBaron Napsal(a): to je pravda a dobry postreh...na toto som akosi zabudol...samozrejme poriesime
zdravím BBarona a chtěl bych se zeptat proč není u hodně filmů zvuk v češtině ,když v popisku je CZ,SK,EN je tam jen zvuk CSK,EN! čeština je tam jenom když je v popisu CZ,EN. např Troja,Mumie,Mumie se vrací,Mumie:Hrob dračího císaře atd. Před aktualizací tam byl.
  Odpovědět
#58
@"ohen10" spravim to rovnako ako s Novinky dabovane. Pridam tu polozku do menu a bude sa zobrazovat len ak nieje nastavena rodicovska kontrola.

@"petrpetrk" ja tam vidim SK, CZ aj EN audio (kontroloval som ale iba Troju)
Viac info o Instalacii/Aktualizacii najdes na tomto linku.
  Odpovědět
#59
taky se přimlouvám za trakt.tv, používám to jako seznam co sledovat, na webu trakt.tv si vytvořím seznam a pak to v KODI projíždím
  Odpovědět
#60
(25.02.2021, 17:10)BBaron Napsal(a): @"ohen10" spravim to rovnako ako s Novinky dabovane. Pridam tu polozku do menu a bude sa zobrazovat len ak nieje nastavena rodicovska kontrola.

@"petrpetrk" ja tam vidim SK, CZ aj EN audio (kontroloval som ale iba Troju)
ano, v názvu je SK,CZ,EN ale po spuštění filmu je možná pouze slovenština a angličtina. Jsou k dispozici pouze 2 zvukové stopy, ne 3, jako v popisu, chybí konkrétně právě ta čeština.
  Odpovědět


Přejít na fórum:


Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 4 host(ů)