• 2 Hlas(ů) - 5 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2.2.09 - KODI 19 (Matrix)
Chyba to není, jen novinka, ale irituje také někoho, že jsou "novinky" řazeny odspoda nahoru a místo délky je vidět datum přidání? Já jsem z toho dost nešťastný tedy..
  Odpovědět
Tak ja sa s tym uz par dni bavim, nakolko chcem prejst k vam lebo mi viac vyhovuje hladanie a interface ale...

1. Narazil som na sekanie 4K filmov (napr endgame), ktore nie je sposobene netom (skusal som film 11mbit ja mam 32mbit) ale niecim inym. Rovnaky film mi pri SSC nesekal aj ked som zapol vyssi bitrate (cca 22mbit). Je pri tomto pugine ine spracovanie? Lebo inac nechapem preco mi to nejde.
2. Skusal som nastavit vyssiu pamat cache, ale neda sa mi to nastavenie ulozit a stale mi pise "80". (mam 900MB free - chcel som dat 250-300MB).
3. Kedze sa mi pri google tv (android) nedari nastavit NAS ako cielovy priecinok (chyba hladanie ZEROCONF - vid tri prispevky vyssie je obrazok), skusal som tahanie na WIN. Tahanie slo okey, ale ked som vypol kodi a znova zapol, nerozbehlo sa a ani neviem ako to znova spustit.

Je mi jasne BBaron, ze tahanie nie je priorita, ale zakladne veci by mali fungovat ako napr spravna volba cesty, nadviazanie na tahanie.

Bude sa s tym nieco robit v kratkej alebo vzdialenej buducnosti? Co s tym sekanim 4K obsahu, co este mozem skusit?

Dakujem
Kodi 19, Chromecast with Google TV
  Odpovědět
@"Ghost"
1) tazko povedat kde je problem. Teoreticky by mali byt subory rovnake. chcelo by to viac info o providerovi atd...
2) tych 80 znamena 80% z volnej pamate. takze ak ti KODI zisti, ze mas 100MB volnej ram, tak chces z nej pouzit 80% a cache ti nastavi na 80MB. No a tych 80 ti bude pisat stale, lebo je to "default" hodnota, ktoru som nastavil. Mas moznost teda nastavit len % ktore sa pouzje, maximalne ale 500MB (viac asi nieje zdrave pouzivat)
3) toto je podla mna bug v KODI, ale v SC 2.1.3 ktoru dnes vuhodim to je opravene. Chcel som totiz, aby bolo mozne aj vytvarat adresare pri vybere a tak tam KODI nehodilo zeroconf. Ked som tuto moznost zakazal, tak sa tam ten zeroconf zobrazuje, to ale v novej verzii

@"Igor25" nesledujes nahodou dokumentarny serial? Tie sa totiz pridavaju do inej historie ako "klasicke" serialy. Ked som v plugine rozdelil historiu na viacero casti, tak som dokumenty/sport/anime vyhodil z Filmov/Serialov ale to potom vela ludi nevedela najst svoje "oblubene" dokumenty a tak som ich prihodil aj do "klasickych" vypisov, ale do historie sa pridavaju zvlast. Mozno je aj toto tvoj problem.
Viac info o Instalacii/Aktualizacii najdes na tomto linku.
  Odpovědět
Dakujem BBaron za vyjadrenie, tesim sa na nove verzie. Je mi jasne ze to chce nejaky cas. Pockame.

Speedtest mi dava cez 35mbit, neviem ako mam otestovat rychlost na Kra.sk, ale nejaky 11mbit film by mi mal ist, kedze FHD idu aj vo vacsom bitrate. Mozno je nieco aj s KODI. Neviem. Uvidime neskor.
Kodi 19, Chromecast with Google TV
  Odpovědět
BBaron veľká vďaka za Trakt.tv v novej verzii.
  Odpovědět
Thumbs Up 
diky za Trakt .. nasiel som v nom drobnu chybku - nedostanem sa do foldera (v Trakt-e to je list) v ktorom mam len serialy, vyhodi mi to "Chyba pri pripojeni". Ak list obsahuje aspon jeden film, tak sa folder otvori, ale vidiet v nom len filmy.

A chcem sa opytat na navod: "v android boxoch daju pridat polozky filmov do androidtv menu. Navod ako na to spravim, so serialmi to este nefunguje spravne"

Kazdpadne great job, dakujem.
  Odpovědět
(05.04.2021, 21:31)Likan7 Napsal(a): Chyba to není, jen novinka, ale irituje také někoho, že jsou "novinky" řazeny odspoda nahoru a místo délky je vidět datum přidání? Já jsem z toho dost nešťastný tedy..

Ano aj mne sa to stáva a robí to samo od seba. Aj včera som to mal poprehadzované stačí to potom prehodiť a zoradiť vzostupne na bočnej liste.
  Odpovědět
(04.04.2021, 20:03)Ghost Napsal(a): Neviete preco pri nastavovani adresara pre stahovanie nemam tuto moznost? (prehliadač Zeroconf)

Testujem KRA.sk. Pri SSC som tuto moznost (ako vidno na obrazku mal Smile)

Chcem nastavit NAS ako miesto pre stahovanie suborov.  Dakujem
Táto možnosť v Lite verzií nie je, snáď to bude v plnej. Vrátil som sa k staršej verzií KODI aj pluginu.
  Odpovědět
V novej verzii to bolo pridane. BBaron avizoval ze to tam bude a je  to tak. Dakujem.

Este som to netestoval, ale snad to pojde Smile
Kodi 19, Chromecast with Google TV
  Odpovědět
Posledná aktualizácia mi všetko porozhadzovala a deje sa to pri každom štarte, napr. novinky dabované mal som usporiadané podľa dátumu pridania taktiež som mal nadstavené obaly filmov a teraz mi to dáva ako zoznam nadstavím to nanovo a po chvíli znova to isté zase sa to rozhádže alebo mi vypne celkom kodi, deje sa to po poslednej aktualizácii SC ktorú mi aktualizovalo dnes, dá sa to nejako vyriešiť?
  Odpovědět
@"Lubo426" ak posles kodi.log, tak sa da na to pozriet, inak sa to neda ....
Viac info o Instalacii/Aktualizacii najdes na tomto linku.
  Odpovědět
(09.04.2021, 15:11)BBaron Napsal(a): @"Lubo426" ak posles kodi.log, tak sa da na to pozriet, inak sa to neda ....

Ďakujem, pozriem na to keď budem doma.
  Odpovědět
@Bbaron chcel by som sa opýtať, ako to vyzerá s integráciou Trakt.tv do SC. Veľmi ma / nás to brzdí pri scrolovani cez filmy, často nemám nervy hrabať sa v zoznamoch a vypnem SC frustrovaný ze neviem nájsť obľúbený film /filmy. Nepíšem to ako kritiku, ale iba to ako získať nové info Smile

Pekný víkend
  Odpovědět
(09.04.2021, 15:11)BBaron Napsal(a): @"Lubo426" ak posles kodi.log, tak sa da na to pozriet, inak sa to neda ....

Tu je môj kodi.log, pridávam ho ako prílohu ale mi nič neukazuje pre istotu to davam na drive
https://drive.google.com/file/d/1cnkV0r6...p=drivesdk

Aj dnes to isté, skin je aeon nox silvo,
https://drive.google.com/file/d/1dQ2IvpI...p=drivesdk
  Odpovědět
Zdravím mám problém s trakt.tv po prihlásení mi vôbec nenacita vzhliadnute filmy a seriály ako keby trakt.tv vôbec nefungoval. Keď zapnem TV a nejaký seriál alebo film tak po skončení mi v pravom hornom rohu načíta niečo z trakt.tv no urobí to iba niekedy a skôr mám pocit že to len zápise danú epizódu do inventara v trakt.tv no na kodi sa tým nič nezmení viete mi prosím poradiť ako to rozbehnúť tak aby to fungovalo ako v staršej verzii ? Alebo je problém že trakt.tv ešte nieje úplne dokončený pre novú verziu ? Ďakujem
  Odpovědět
Tiez hlasim ze mi Trakt.tv nefunguje. Prihlasi ma v nastaveniach, ale potom ma tam nepusti. Prosto ked vyberiem polozku trakt.tv nenacita ju. Skusal som to na Google chromecast aj win10. Dakujem
Kodi 19, Chromecast with Google TV
  Odpovědět
Zdravím chcela by som sa opýtať či sa dá nejako vyriešiť problém so zoraďovanim videí. Do dnes mi to išlo úplne v pohode ale dnes keď som sledovala seriál zoradenie mi hodilo podľa : dátum pridania a vôbec mi to nejde zmeniť na predvolene . Mám tak poprehadzovane časti seriálov ... ďakujem za pomoc a radu
  Odpovědět
Bože, KODI se mně "samo" upgradovalo na vyšší verzi a vidím dva problémy:

a) hlásí, že SCC nefunguje (nebo není kompatibilní) - je někde jednoduše popsáno, jak doplněk doinstalovat?
b) když se chci přihlásit do účtu na KRA, na klávesnici v mediaboxu TESLA není dostupný znak @ (zavináč) - ani v sekci označené právě jako speciální znaky, zavináče apod., tak nevím, jestli jsem nějaký slepý pošuk nebo co :-)?

Díky moc, Jarda


Přiložené soubory Miniatury
       
  Odpovědět
@"Ghost" potrebujem to mat zalogovane, aby som sa pozrel, kde je problem. Co som ale videl ine logy, tak to trakt konci chybou v script.trakt, ktory je asi nezmeneny z KODI18 a teda asi by ho chcelo updatnut rucne....

@"Basenka158" bude update, kde to snad bude lepsie (vypnem jednu vec, ktoru som pridaval a mysel som, ze bude fajn ... ale nieje...chce to este trocha testovat)

@"Saarinen" a) so SCC ti nepomzem, b) @ by tam mal byt ... ale kludne mozes pouzit aj username na prihlasenie. Nemusis sa prihlasovat cez email.
Viac info o Instalacii/Aktualizacii najdes na tomto linku.
  Odpovědět
(15.04.2021, 09:30)BBaron Napsal(a): @"Ghost" potrebujem to mat zalogovane, aby som sa pozrel, kde je problem. Co som ale videl ine logy, tak to trakt konci chybou v script.trakt, ktory je asi nezmeneny z KODI18 a teda asi by ho chcelo updatnut rucne....

@"Basenka158" bude update, kde to snad bude lepsie (vypnem jednu vec, ktoru som pridaval a mysel som, ze bude fajn ... ale nieje...chce to este trocha testovat)

@"Saarinen" a) so SCC ti nepomzem, b) @ by tam mal byt ... ale kludne mozes pouzit aj username na prihlasenie. Nemusis sa prihlasovat cez email.

Fakt tam není - viz fotky, co jsem přidal :-) No a kdybych tak věděl username, vždy jsem se přihlašoval jen přes [email]@seznam.cz. Jakože by username bylo jen to, co je před @seznam.cz? Jsem to měl uložené v KODI, ale přeinstalací se to vymazalo a bez zavináče jsem asi "namydlený" :-)
  Odpovědět


Přejít na fórum:


Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 5 host(ů)