• 2 Hlas(ů) - 5 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2.2.09 - KODI 19 (Matrix)
Bbaron..... Ahoj,promin ja to blbe rekl. Takhle jsem to nemyslel,nejde mi o synchronizaci s jinym zarizeni. Jde mi pouze o knihovnu veci z pluginu v androidTV........

Myslel jsem stejnou vec jako je v Kodi18. Kdy v podmenu kde se pridavava film/serial do oblibenych(najedu na jakykoliv film a vyvolam podmenu kde davam pak pridat do oblibenych) byla i dalsi polozka "pridat do knihovny" a "pridat do knihovny s odberem". V pluginu byl pak i odkaz na zapsani (vytvoreni) adresaru knihovny v android TV na filmy a serialy a pak se do nich ukladali odkazy na filmy a serialy z pluginu. Po prechodu na novejsi verzi Kodi19 tohle zmizelo. V Kodi18 se tak dalo ukladat odkazy na filmy a serialy a v Kodi se pak dal vytvorit widget ktery toto pak zobrazoval na hlavni plose....Fungovalo to jako jakasi lokalni knihovna v Kodi,kterou jsem vytvoril pres plugin......nevim jestli to uplne dobre vysvetluji.
  Odpovědět
@"RobotCZ" vysvetlil si to dobre ... kniznica je v plane, no niesom si 100% isty, ci ju naozaj treba. SKus pripadne pouzit skin, ktory je modifikovany pre SC a tam si vies vybrat ktore polozky chces mat na hlavnej stranke z pluginu. Mas tam napriklad Novinky, posledne sledovane atd....
kniznica SC je dost velka a oscrapovanie celej kniznice zaberie velke mnoztvo dat na disku, ktore sa nikdy nepouzije.
Viac info o Instalacii/Aktualizacii najdes na tomto linku.
  Odpovědět
Bbaron ...ja si rikal,ze bude asi problem s obrazky pro filmy co by se tahaly....njn urcite tohle by bylo na uloziste v zarizeni proste narocny...diky moc za info :-)
  Odpovědět
@"RobotCZ" ono to niektore zariadenia ani moc dobre nezvladaju a ludia, ktory sa tomu vobec nerozumia si to pridaju, oscrapuju a potom je problem. Sam som mal problem s oscrapovanim na shielde, ked som vybrazl zly adresar pre kniznicu a android mi zacal tiez scrapovat tie adresare a bol problem. Ono uz aj to mnozstvo filmov/serialov robi problem pre filesystem ... uz je toho proste strasne vela.
Viac info o Instalacii/Aktualizacii najdes na tomto linku.
  Odpovědět
Já osobně používám knihovnu jako takovou lepší verzi "oblíbených". Mám v ní uložené své "srdcovky", a pak filmy, na které se chci podívat později (a které po shlédnutí zase odstraním). Jistě, k témuž účelu je možné používat TRAKT, jenže lokální knihovna mi umožňuje k filmům přiřadit různé arty dle mého výběru, taky fotky herců. Na funkci přehrávání to sice nemá vliv, ale hezky to vypadá - používám skin AuraMOD. Taky mi knihovna umožňuje používat doplněk "Extendet info".
U seriálů je další výhoda při nastavení "Přidat s odběrem" - na hlavní stránce KODI se mi ve widgetu každý den objeví případné nově přidané epizody mých seriálů - téhle funkce nevím, jak bych dosáhl bez lokální knihovny.
Z těchto důvodů pořád používám Leiu. Dávat do knihovny celý obsah SC je samozřejmě nesmysl.
SONY KDL-48W705C + X96MAX 4/64 - ANDROID 9, KODI 18:6
SONY KD-55XG8096 - ANDROID 8, KODI 18.6
  Odpovědět
U serialov v KODI 19 je polozka "Nedopozerane" kde sa po objaveni novej epizody zobrazi serial ako taky. Ak mas navyse zapnute automaticke prehravanie nasledujucej epizody, tak staci vojst do serialu a tam sa ti uz spusti epizoda, ktora ma nasledovat. Priklad: Pozeral si serial XY a pozrel si si prvu epizodu. Serial sa ti zacne zobrazovat v Nedpozerancyh, lebo na serveri mame este jednu epizodu S01E02. Ked dopozeras aj tuto druhu epizodu, tak ti serial z toho zoznamu "vypadne" a nebude sa zobrazovat. Znova sa tam objavi az ked na serveri prubudne S01E03, alebo ked si znova pozries S01E01.
Viac info o Instalacii/Aktualizacii najdes na tomto linku.
  Odpovědět
Jo, to by asi mělo fungovat jako ten můj widget nově přidaných epizod.
SONY KDL-48W705C + X96MAX 4/64 - ANDROID 9, KODI 18:6
SONY KD-55XG8096 - ANDROID 8, KODI 18.6
  Odpovědět
Zdravím, chtěl jsem se zeptat, jestli budou opět arty jen v češtině/slovenčině/angličtině, protože teď se tam objevují maďarské, francouzské, ruské a nevím jaké ještě a je to dost nepřehledné.
  Odpovědět
A ještě jeden dotaz... kdyby nedejbože zemřelo 10 známých osobností, tak v sekci FILMY namísto menu bude černá kronika??
  Odpovědět
nie bude tam položka R.I.P
TV OLED 55 + Kodi - Soundbar HW-Q990B - Box Homatics 4K plus + CoreELEC  
  Odpovědět
zatial boli max 2ludia, ktory zomreli a ked sa ti tie polozky nepacia, tak ich mozes dat schovat ... aj ked musis dat kazdu zvlast schovat. No a postery sa snazime dat podla dostupnosti. Ak su dostupne v CZ/SK, tak ich dame, inak dame tie "top"....zial tie postery robia predsa len ludia a ludia robia chyby a niektore su oznacene ako slovensko, pritom su slovinske, alebo su oznacene ako EN a su pritom v rusky a podobne....
Viac info o Instalacii/Aktualizacii najdes na tomto linku.
  Odpovědět
Mám v telke nainštalované Kodi 19.4 Matrix. A keď streamujem napríklad Zaklínača v DV nedetekuje ho telka a farby su zelené a fialové! Neviete čo s tým?
  Odpovědět
@"riki6868" ak nemas specialnu upravenu KODI, tak ti KODI nedokaze rozpoznat/posielat DV obsah do telky. KODI oficialne podporuje iba HDR10 a HDR10+
Viac info o Instalacii/Aktualizacii najdes na tomto linku.
  Odpovědět
Ahojte,
dlho som neaktualizoval kody a tym padom aj SC ale nakoniec som to dal. Co mi vsak uplne chyba je pridanie filmu serialu do kniznice (stary sposob nefunguje a k novemu som sa nedopatral).

Prosim ako si syncujete kniznicu? Trakt.tv nepouzivam a ani to velmi pouzivat nechcem. V starom SC to bolo uplne jednoduche pozrel som si novinky prip. nasiel cez search co som chcel pozriet a dal som pridat do kniznice tu mi tato moznost teraz uplne chyba a co sa tyka serialov tam je to to iste s tym ze eset aj chybaju aktualizacie o pridanych novych dieloch.

presiel som si forum ale neaku odpoved som nenasiel jedine ze Baron na tom pracuje len ma troch zdravotne problemy co uplne chapem. Ak to bude niekde v buducej verzii je to fajn len teraz mi tato moznost chyba a hladam neaky iny sposob ako docielit podobnu funkcionalitu.

Any ideas?
  Odpovědět
@"Sphere" ono to v novom SC nefunguje. Dovodov je viac. Ak ale chces pouzivat "notifikacie" o novych dieloch v tvojich pozeranych serialoch, tak nahrada za toto je polozka s nazvom "Nedopozerane". Tu sa zobrazuju serialy, kde su dostupne epizody z daneho serialu, ktory si sledoval. Ak sa tam serial nezobrazuje, tak niesu ziadne dalsie epizody. Ak sa ale objavi nova epizoda pre "tvoj" serial, tak sa tu ten serial znova zobrazi a ak mas spravne nastavene SC, tak po otvoreni serialu sa ti automaticky spusti dalsia epizoda v poradi, pripadne bude pokracovat v epizode, ktoru mas "rozpozeranu". Funguje to v podstate rovnako ako v kniznici KODI, len to funguje automaticky a nemusis nastavovat pridavanie do kniznice, scrapovanie atd...
stare pridavanie do kniznice filmov/serialov uz bolo pre niektore zariadenia celkom dost problem, lebo kniznica SC sa riadne rozrastla a zariadenia oscrapovanie tolkych poloziek proste nezvladala a ludia to potom nevedeli opravit. Tu uz aj filesytem na ktorom bezalo KODI dostaval zabrat ;-)
Ako nahrada za tuto kniznicu odporucam skusit skin od SC, kde si vies pozapinat nejake preddefinovane polozky zo SC, ktore nahradia zobrazovanie z kniznice.
Viac info o Instalacii/Aktualizacii najdes na tomto linku.
  Odpovědět
Mam problem, cely addon je spomaleny, nepouzitelny, otvorenie polozky trva aj minutu, ked chcem nieco vyhladat tak aby som si dovolenku zobral.
Par dni / tyzdnov dozadu to slo krasne vsetko. Skusal som aj odinstalovat a na cisto nainstalovat no nepomohlo. Nejake rady ?
Xbox Series S + KODI zo store.
  Odpovědět
Pls mám Coreelec a pokud koukám na film a chci vyskocit zpět do seznamu filmů nebo treba dílů seriálů, tak mi naskoci jen slozky Kodi (addons. Cdm, media, system, temp, userdata). Musim přehrávaný stream zastavit a pak se to většinou chytne a seznam se načte. Někdy musím i restarovat zařízení. Prosím co s tím? Už se mi to táhne několik verzi SC, reinstaloval jsem komplet zařízení x96 a tedy i doplněk. Díky
  Odpovědět
@"kllr007" jedine, co a asi pomoze je reinstall celeho KODI

@"mdolejsi1" pouzi najprv stop a az potom sa vrat...pripadne si namapuj tlacitko "spat" na stop ak sa prehrava video. Niekto som to sem uz pisal ako na to....
Viac info o Instalacii/Aktualizacii najdes na tomto linku.
  Odpovědět
@bbaron
Jj tak to udělám. Neplanujes to nejak v apce osetrit? Diky
  Odpovědět
@"mdolejsi1", no pri niektorych boxoch je toto "smrtelne" pre KODI. Ked to spravis, tak ti spadne KODI, lebo to box neda ;-) osetrit to neviem, kedze po tom, ako sa spusti video je vsetko pod taktoukou KODI.
Viac info o Instalacii/Aktualizacii najdes na tomto linku.
  Odpovědět


Přejít na fórum:


Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 2 host(ů)